joi, 2 februarie 2012

Activitatea nr.2: 23.01.2012– 27.01.2012

SARCINA DE LUCRU
  • Realizati urmatoarea fisa de lucru:     

 
  • Expediati lucrarea pe adresa:



9 comentarii:

  1. JURNAL DE INVATARE
    Raspundeti la finalul orei:
    1. Ce am invatat?
    2. Cum am invatat?
    3. Cum m-am simtit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astazi la ora de T.I.C. am invatat sa lucram in Microsoft Word.A fost un mod foarte placut de a aplica toate cunostiintele dobandite la ora, creand pe baza a doua foi(una cu explicatiile si toate datele despre Word si alta cu pagina pe care trebuia sa o creem) ,o pagina in Word.M-am simtit extraordinar de bine la ora fiindca am putut sa lucram si cu mail-ul ,trimitand ce am lucrat la ora de curs pe adresa de mail a doamnei profesoare.

      Ștergere
  2. La ora de informatica am invatat sa realizam anumite lucruri in aplicatia Microsoft Word. Aceste informnatii le-am pus in practica avand ca sarcina de lucru realizarea unei fise de lucru, toate acestea sub indrumarea doamnei profesoare.A fost distractiv dar am invatat si lucruri noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. La sfarșitul orei am invatat um sa creem o organigrama,un tabel,cum sa numerotam un text ssi alte lucruri interesante.Am invatat foarte usor deoarece lectia nu a fost predata,pe derost ci ea a fost desprinsa prin aplicatia pe care am avut-o.A fost interesanta lectia si recunosc ca am avut multe lururi de invatat.

    RăspundețiȘtergere
  4. La ora e TIC am invatat sa lucram in Microsoft Word diferite semne si tabele pe care nu stiam sa le fac. A fost o lectie destul de utila care mi-a captat toata atentia!

    RăspundețiȘtergere
  5. LA ora de TIC am invatat cum sa lucram in Microsoft Word si desi mai lucrasem cu acest program am invata cateva lucruri noi si utile .

    RăspundețiȘtergere
  6. La aceasta ora am invatat cum sa lucram in Microsoft Word,am invatat sa lucram si sa ne descurcam prin aplicatii practice(sarcini de lucru)foarte interesante.M-am simtit bine si a fost o ora frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. m'am simtit foarte bine la aceasta ora deoarece lectia a fost usoara si usor de inteles mai ales prin sarcina de lucru ;)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.