marți, 6 martie 2012

Activitatea nr.7: 5.02.2012– 9.03.2012

5 martie – Debaraseaza-te de mentalitatea ca orice critica este un lucru negativ si ca trebuie evitata cu orice prêt. Este bine sa stii ce trebuie schimbat . Altfel cum ai putea progresa?
6 martie – La sfarsitul fiecarei zile opreste-te putin si fa o mica evaluare. Daca in inima simti manie sau alte emotii negative, da-le drumul . Rosteste o rugaciune cerandu-I lui Dumnezeu sa le ia de la tine. El sa va ocupa de restul.
7 martie –Orice organizatie are nevoie de un sef care sa ia sau sa aprobe deciziile finale,dar un sef bun nu este un dictator.El se consulta cu cei din jur si le respecta ideile si parerile.Un sef bun poate ca nu va fi de acord cu toate sugestiile si informatiile primate  si poate decide sa aleaga alta ruta ,dar ceilalti vor sti ca parerile le-au fost luate in consideratie cu respecul cuvenit.
8 martie – A invata sa iti exprimi aprecierea este o imbunatatire veritabila , testata si demonstrate,cu success garantat, adusa caminului tau .
9 martie – Esecul este un pas inainte atunci cand inveti ceva din el. Esecul pregateste calea pentru succesul viitor, pentru ca te face sa te uiti mai atent la planurile si metodele tale si te forteaza sa le gasesti pe cele mai eficiente.

SARCINA DE LUCRU
            Concursul de Informatică Aplicată este un concurs naţional adresat elevilor de la clasele IX-XII care studiază disciplinele Tehnologia Informaţiei, Informatică -Tehnologii Asistate de Calculator sau Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor, discipline la care nu se organizează Olimpiadă, prin secţiunea „Tehnologii”. 
 vezi site-ul concursului:
 CONCURSUL DE INFORMATICA APLICATA


Subiecte propuse spre rezolvare:

SUBIECTE CIA 2008

Subiecte Clasa IX-a :
Subiecte Proba Practica  Subiecte Proba Teoretica

SUBIECTE CIA 2009


Subiecte Clasa IX
Subiecte Clasa X
Subiecte Clasa XI
Subiecte C#

SUBIECTE CIA 2010 
Sectiunea TIC

Sectiunea C#

ATENTIE!

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului si Sportului urmăreste, prin programele sale, folosirea la scară largă a tehnologiei informaţiei in procesul de educaţie, derulând continuu programe de dotare cu tehnica de calcul a unitatilor de invatamant si urmărind inclusiv introducerea instruirii asistate de computer.
Conform OUG 97/2009 se introduce în cadrul examenelor de bacalaureat proba de evaluare a  competenţelor digitale. “Rezultatul evaluării se exprimă prin nivelul de competenţă în raport cu standardele europene recunoscute în domeniu.”: http://www.edu.ro/index.php/legaldocs/12797
Anexa 3 la O.M.E.C.I. nr. 5219 / 09.09.2010 privind recunoaşterea şi echivalarea rezultatelor obținute la examene cu recunoaștere internațională (vezi aici Ordinul) prevede: Se recunosc şi se echivalează cu proba de evaluare a competențelor digitale - proba D din cadrul examenului de bacalaureat, rezultatele obținute la examenele ECDL, finalizate cu certificatul ECDL Start sau cu certificatul ECDL Complet.”(descarca aici Anexa 3)

11 comentarii:

  1. Aceasta activitate a fost una relaxanta si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta a fost o lectie foarte frumoasa care ma ajutat sa recapitulez notiuni de baza in editarea, inserarea intr-o pagina in word.

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost bine la ora si am recapitulat din lectiile anterioare.

    RăspundețiȘtergere
  4. a fost un subiect interesant si m-am simtit bine la ora:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceasta a fost o lectie destul de interesanta. Ne'am simtit bine si am invatat lucruri noi:D

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost cea mai frumoasa lectie in care ne'am relaxat si am recapitulat acele notiuni de baza cum sa editam si sa inseram in word !

    RăspundețiȘtergere
  7. Aceasta lectie a fost una foarte interesanta si de baza pentru elevii de clasa a 9 a!

    RăspundețiȘtergere
  8. mi-a placut lectia a fost interesanta!!!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.